Selecteer een pagina

 Mijn aanbod

Of je nu graag een tekst door mij laat schrijven, dan wel wil sparren over een communicatievraagstuk in je bedrijf: ik help je graag op weg naar krachtigere communicatie. Je weet wel, zo van die verhalen die doel treffen, en blijven plakken. Op welk medium en voor welk publiek dan ook. 

Copywriting: jouw verhaal, mijn pen.       

 

Heb je een verhaal te vertellen, maar weet je niet hoe je het het best verwoordt? Om welke soort tekst of welk medium het ook gaat: ik leen je met plezier mijn pen. En schrijf jouw blog, website, opiniestuk, bericht voor sociale media of (interne) nieuwsbrief op maat van de doelgroep die je voor ogen hebt. Heb je al een tekst maar wil je die graag laten finetunen? Ook voor tekstrevisie en eindredactie kan je bij me terecht.

Communicatieadvies: een externe blik en pasklare tips. 

Twijfel je of je communicatie wel goed zit? Bereik je niet altijd de juiste doelgroep? Of worstel je met een complex communicatievraagstuk? Ik denk met plezier met je mee. Daarbij  kijk ik met een frisse, externe – en dus neutrale – blik naar je verhaal. Alsof ik zelf deel zou uitmaken van je doelgroep. En ik breng bovendien mijn meer dan 10 jaar ervaring met communicatie in verschillende bedrijven en sectoren met me mee. Dat alles vertaal ik in pasklare tips om jouw communicatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Communicatieopleiding: leer zelf de kneepjes van het vak.

Hoe schrijf je een goed socialmediabericht? Wat zijn de geheimen van een succesvolle nieuwsbrief? Waar moet je op letten als je schrijft voor het web? En belangrijker nog: hoe moet je een verhaal eigenlijk structureren? Je ontdekt het tijdens mijn online communicatieopleidingen. Je leert waar en wanneer je dat wil, en bepaalt zelf hoever je daarin gaat. Concreet en hands-on als ze zijn, groei je zo op enkele weken tijd uit tot een echte professional. Word je graag gecoacht in wat je doet? Tijdens een een-op-een-begeleiding gaan we aan de slag met jouw communicatie of tekst. 

Nog een andere vraag? Laat iets weten.